Nakts uz sestdienu būs vēsa, dienā Kurzemē gaidāms lietus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Cilvēki lietus laikā.
Cilvēki lietus laikā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Arī nakts uz sestdienu Latvijā būs vēsa - gaisa temperatūra pazemināsies līdz +4..+9 grādiem, piekrastē līdz +9..+14 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Viszemāk termometra stabiņš noslīdēs saullēktā dienvidaustrumu novados. Naktī pūtīs lēns dienvidu, dienvidrietumu vējš un mākoņu būs maz, nav gaidāmi ievērojami nokrišņi.

Dienā mākoņu kļūs krietni vairāk un daudzviet Kurzemē gaidāms lietus. Vēlā pēcpusdienā un vakarā vietām Kurzemē iespējamas pērkona lietusgāzes, daži lietus mākoņi sasniegs valsts centrālo daļu.

Sestdien pūtīs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, piekrastē ar brāzmām līdz 14 metriem sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra būs +16..+19 grādu.

Rīgā sestdien gaidāms neliels mākoņu daudzums, kas dienā palielināsies, un vakarā iespējams lietus. Lēns dienvidu vējš kļūs mērens, gaisa temperatūra pakāpsies no +9 grādiem naktī līdz +18..+19 grādiem dienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu