Apledojums daudzviet Latvijā apgrūtina braukšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ietve Marijas ielā.
Ietve Marijas ielā. Foto: Zane Bitere/LETA

Apledojums daudzviet Latvijā šorīt apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Apgrūtināti braukšanas apstākļi šorīt ir pa Tallinas šoseju no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam, pa Vidzemes šoseju no Rīgas līdz Vangažiem un no Alūksnes pagrieziena līdz Veclaicenei, pa Rīgas apvedceļu, pa Daugavpils šoseju no Rīgas līdz Krāslavai, pa Bauskas šoseju visa maršruta garumā, pa Jelgavas šoseju no Rīgas līdz Jelgavai, pa Liepājas šoseju no Rīgas līdz Kalnciemam, pa Ventspils šoseju no Rīgas līdz Kūdrai, pa Rēzeknes šoseju un apvedceļu visa maršruta garumā, pa Daugavpils apvedceļu un pa Kokneses šoseju visā maršruta garumā.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtinoša braukšana ir Rīgas, Aizkraukles Alūksnes, Balvu, Bauskas, Daugavpils, Dobeles, Jelgavas, Jēkabpils, Limbažu, Ludzas, Madonas, Ogres, Preiļu, Rēzeknes un Valmieras apkārtnēs.

Slidenos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 134 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

LVC aicina autovadītājus būt īpaši piesardzīgiem un izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un braukšanas stilu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu