Bļugeram negatīvs lietderības koeficients zaudējumā pret "Jets"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien tika negatīva lietderības koeficienta Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" cieta zaudējumu.

"Penguins" savā laukumā ar 1:4 (1:2, 0:2, 0:0) piekāpās Vinipegas "Jets" komandai.

Iepriekšējo reizi "Penguins" mājās "Jets" komandai (agrāk - Atlantas "Thrashers") zaudēja 2006.gada 27.decembrī.

Mača sākums gan neliecināja par zaudējumu, jo pēc nospēlētām 32 sekundēm Sidnijs Krosbijs no vārtu priekšas panāca 1:0 mājinieku labā. Piecas minūtes vēlāk 18 gadus vecais somu aizsargs Ville Heinola guva savus pirmos vārtus NHL un rezultātu izlīdzināja, bet perioda vidū Nikolajs Ēlerss panāca 2:1 viesu labā.

Otrās trešdaļas pirmajā minūtē savus otros vārtus NHL guva "Jets" aizsargs Takers Pulmens, bet desmit minūtes vēlāk izcēlās vēl viens šīs pozīcijas spēlētājs Nīls Paionks. Visos trīs aizsargu vārtu guvumos asistēja Patriks Laine un Marks Šeifele.

"Šie puiši ļoti smagi strādāja. Viņi mācās katru maiņu. Domāju, ka viņi bija lieliski," aizsargu sniegumu lielīja "Jets" galvenais treneris Pols Moriss.

"Jets" otrdien spēlēja bez sešiem aizsargiem, kuri bija komandā iepriekšējā sezonā. Trīs no viņiem ir pametuši vienību, bet pārējie trīs nespēlēja traumu un personīgu iemeslu dēļ.

Bļugers šajā duelī uz ledus pavadīja 16 minūtes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus, uzvarēja astoņos no 11 iemetieniem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -3, kas bija sliktākais rādītājs komandā.

"Penguins" sezonas pirmajās trīs spēlēs tikusi pie diviem punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu