Ostapenko Luksemburgas turnīru sāks pret septiņpadsmitgadīgo Maknelliju (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko nākamnedēļ gaidāmajā Luksemburgas WTA "International" turnīrā pirmajā kārtā tiksies ar 17 gadus veco amerikānieti Ketrīnu Maknelliju.

Ostapenko WTA rangā atrodama 72.vietā un šajā turnīrā piedalīsies ar rīkotāja īpašo ielūgumu, bet viņas pretiniece ir 108.pozīcijā.

Abas tenisistes iepriekš savā starpā nav spēlējušas.

Ostapenko svētdien spēlēs Lincas WTA "Intnernational" turnīra finālā, kas viņai ir pirmais kopš pērnā gada pavasara. Šosezon 2017.gada "French Open" čempiones bilance ir 22 uzvaras un 26 zaudējumi, Latvijas tenisistei līdz Lincas turnīram aizvadot neveiksmīgu sezonu.  

Lincā Ostapenko treneru kolektīvam pievienojusies slavenā Francijas tenisiste Mariona Bartoli, kura 2013.gadā triumfēja Vimbldonas čempionātā, bet rangā savulaik iekļuva pirmajā desmitniekā.

Tikmēr Maknellija Lincā apstājās kvalifikācijas pirmajā mačā. Viņa šosezon izcīnījusi 24 uzvaras un cietusi 14 zaudējumus, tiesa panākumi gūti lielākoties ITF turnīros.

Šī mača uzvarētāja otrajā kārtā tiksies ar turnīra pirmo raketi Elīzi Mertensu no Beļģijas (WTA 19.) vai ukrainieti Katerinu Kozlovu (WTA 83.).

Turnīrs Luksemburgā notiks uz cietā seguma.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu