Zodiaka sievietes, kurām ir briesmīgs raksturs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Bez šaubām, visas sievietes ir skaistas, taču mēdz būt daiļā dzimuma pārstāves, kuru raksturs var līdzcilvēkiem likt drebēt šausmās. Par to, kuras Zodiaka sievietes astrologi ir nodēvējuši par "briesmīgākajām", vēsta portāls "Postimees".

Lauva

Šī "topa" pirmajā vietā astrologi ir novietojuši karaliskās Lauvas zīmes pārstāves. Šīm dāmām ir nepieciešami nemitīgi mīlestības un uzmanības apliecinājumi, kā arī pastiprinātas rūpes. Zem šī zvaigznāja dzimušās ir Zodiaka prasīgākās sievas. Neskatoties uz savu kaprīzo raksturu, zvaigžņu tulki apgalvo, ka šīs sievietes tomēr apbur ar savu šarmu un viņu asās rakstura iezīmes visbiežāk tiek piedotas.

Skorpions

"Sudraba medaļu" šajā sarakstā ieņem šīs noslēpumainās ūdens stihijas pārstāves. Zem šī zvaigznāja dzimušās ir zināmas ar savu pārlieko emocionalitāti, kas brīžiem viņām liek rīkoties klaji iracionāli. Protams, emocionalitāte nodrošina arī to, ka šīs zīmes pārstāves ir ļoti kaislīgas, taču Skorpiona dāmu eksplozīvā daba bieži vien nobiedē viņu partnerus.

Vēzis

Vēža zīmes sievietes ir pazīstamas ar savu ģimeniskumu, rūpīgumu un maigumu, taču astrologi apgalvo, ka tas ne vienmēr ir pozitīvi - šīs dāmas nereti pārspīlē ar savu uzmanību. Tā maigums kļūst par uzbāzību, bet labi domātās rūpes sāk smacēt. Diemžēl, jebkuri mēģinājumi paskaidrot zem šī zvaigznāja dzimušajām, ka vajadzētu rīkoties mazāk "nospiedoši" var viņas ļoti dziļi aizvainot.

Jaunava

Šīs pragmatiskās zemes elementa pārstāves apbur un valdzina ar savu iedzimto harismu, taču pretējā dzimuma pārstāvjiem ar viņām nebūt nav viegli. Šīs dāmas ir ar ļoti augstiem standartiem un ātri vien atbrīvojas no cilvēkiem, kuri nespēj izturēt viņu prasības. Zem šī zvaigznāja dzimušās tāpat arī no līdzcilvēkiem pieprasa nevainojamu tīrīgumu un kārtīgumu.

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves ir neticami lielas pļāpas un baumotājas. Tas viņu līdzcilvēkiem rada nepārtrauktu diskomfortu, jo viņi apzinās, ka katrs nejauši pasprucis vārds var kļūt par pamatu tenkām un strīdiem. Viegli nav arī šo dāmu otrajām pusītēm, jo Dvīņu zīmes sievietes brīvi flirtē ar citiem vīriešiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu