Pēc svētku salūta Daugavā pie Andrejsalas iekrituši divi jaunieši. Vienu joprojām meklē glābēji (2)

Papildināts
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "Apollo" aculiecinieks

Pirmdienas, 18. novembra, vakarā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) saņēma izsaukumu uz Andrejostas ielu pie restorāna "Koya" Rīgā, kur Daugavā bija iekrituši divi jaunieši. Viens no jauniešiem joprojām tiek meklēts, portālam "Apollo" pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Pirmdien pēc svētku salūta Andrejostā pie restorāna "Koya" Daugavā iekrita divi jaunieši, portālam "Apollo" ziņo aculiecinieki.

Jaunieši atradušies manāmā alkohola reibumā un uz notikuma vietu izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība un glābšanas dienests. 

Viens vīrietis no kompānijas bija devies nokārtot dabiskās vajadzības Daugavā un iekritis upē. Vīrietim palīgā devusies kāda sieviete, kura arī iekritusi ūdenī, norāda aculiecinieks.  

VUGD pieejamā informācija apstiprina, ka pirmdien, 18. novembrī ap plkst. 22.39 tika saņemts izsaukums uz notikuma vietu Andrejostā, kur slīcis kāds cilvēks. Glābējiem ierodoties, viņi konstatēja, ka ūdenī atradušies divi cilvēki. Pašvaldības policisti ar kutera palīdzību sievieti jau bija nogādājuši krastā, kamēr vīrieša meklēšanas darbi turpinājās. 

Sievietei tika konstatēta ķermeņa atdzišana jeb hipotermija, viņa nogādāta slimnīcā apmierinošā stāvoklī.

Glābēji ar laivu pārmeklēja ūdens akvatoriju, pārbaudīja piekrastes gultni, bet vīrieti tā arī neatrada. Slikto laikapstākļu un tumsas dēļ otrdien pulksten 1.47 naktī meklēšanas darbi tika pārtraukti un turpinās otrdien.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu